maandag 2 september 2019

Weer van start met een gezellige Open Dag

 Het nieuwe Quiltseizoen is weer begonnen bij Vlijtig Liesje.
Zaterdag was het een zonovergoten dag en onze Open dag was druk bezocht. Er waren zelfs quilters helemaal uit Zaandam naar ons gefietst!

We hadden voor iedereen een lekker kopje koffie met cake klaar staan en allerlei zitjes in de tuin gemaakt. Op de veranda stond Else Goselink met haar mooie schilderingen op hout, van koeien, kippen, schaapjes en veel meer..


In de winkel was het ook gezellig druk...


Lekker snuffelen tussen de voordelige stoffenpakketjes


Even bijpraten met andere quilters.....


En na een bezoek aan ons, door naar de Quilttentoonstelling van Vlijtig Liesje in Streekmuseum Vredegoed, 300 m. verderop waar Maria gezellig zat te quilten en de mensen voorzag van informatie.


Onze vakantie liep dit jaar wat anders dan verwacht, omdat mijn vader helaas twee keer in het ziekenhuis lag. We zijn thuis gebleven om in zijn buurt te zijn, en thuis is de zomer ook heel mooi!


Deze lieve koeien staan in Loosdrecht en daar kwamen we vaak langs op weg naar ons zeilbootje


Ook was er tijd om veel nieuwe voorbeelden voor de winkel te maken, zoals de Most Wonderful Time quilt


Het panel is zo mooi geprint, met die heldere kleuren..


En de High Tea Crochet quilt was ook een lekker vakantie werkje


De woensdag 1 lesclub begon afgelopen woensdag en Elisabeth liet trots haar regenboog quilt zien die zij voor haar dochter heeft gemaakt. Prachtig!


Ook komen er klanten die een top in wording meebrengen zoals deze blauwe sterrenquilt, naar een patroon uit onze winkel.

Deze week ga ik met mijn Quiltzusje Marijke de eerste Landgoed Quiltdagen presenteren in Vaassen. We kijken er naar uit en hebben er erg veel zin in!
De winkel is daarom woensdag en donderdag thuis gesloten.

Vaassen..... we komen er aan!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten