zondag 14 april 2019

Een drukke gezellige beurs gehad in Rijswijk

De patchwork & Quildagen beurs in Rijswijk was druk bezocht de afgelopen dagen. De tijd vloog voorbij en we hebben het gezellig gehad .


De stand opbouwen is altijd een hele inspanning, maar als het eenmaal staat zijn we weer helemaal in actie. We hebben weer veel bekende gezichten gezien. Een mooi moment om ook even bij te praten met klanten die wat verder weg wonen.)-


En we lachen ook heel wat af;... zoals met dit groepje Belgische dames die er niet helemaal uitkwamen hoeveel geld ze ieder moesten uittellen om samen gebruik te maken van de beursaanbieding...ha ha.


Maar ook serieuze zaken worden besproken..., adviezen en tips gegeven hoe iets in elkaar gezet moet worden. )-


Niet alleen het publiek, maar ook Gerrie en ik genieten van de mooie quilts die op de verschillende tentoonstellingen hangen. Zoals bij de expositie van Klazien Hoomans, die in 1972 haar eerste lappendeken maakte van stalen uit een stalenboek.


Ze ontwerpt graag zelf met een potlood en een gummetje, kleurtjes en een passer. Ook een bestaand patroon 'vervormen' is haar passie. Een deel van haar werk is rood wit en dat sprak mij weer enorm aan omdat ik aan een presentatie daarover bezig ben. 


Die houd ik bij de ALV van het Quiltersgilde volgende week..... 


Deze twee miniquilts 'Antieke Driehoekjes'zijn nu bij ons verkrijgbaar als quiltpakket. Een heerlijk werkje voor op vakantie of tussendoor. Een bescheiden maatje, met een prachtige bloemenrand. Klik hier voor meer info.


Zondag zijn we lekker gaan wandelen en dicht bij ons, bij Streekmuseum Vredegoed, zit deze zwaan te broeden op een prachtig gebouwd nest. Ik heb altijd een band gehad met dit mooie boerderijmuseum. Eerst bij de oprichting als bestuurslid en nu gaan we vanaf 29 juni weer 4 maanden een quilttentoonstelling houden op de grote hooizolder. Dan kom je toch ook wel even kijken? 
De aankondiging volgt binnenkort met data en tijden.

Fijne week allemaal!



1 opmerking:

  1. Ziet er gezellig uit in Rijswijk!
    Je moet nog de groetjes gebben van ridder Adelbrecht (zie mijn blog ;-))

    BeantwoordenVerwijderen