maandag 1 april 2019

Ouderwets gezellig weekje met veel moois....




Dinsdag was ik met de winkel op pad naar de Regiodag Het Gooi van het Quiltersgilde. De locatie was op het laatste moment veranderd...)- maar het was heel gezellig in de Hilversumse meent!


Een licht, knus zaaltje en een uitstekende organisatie door Sandra en Yvonne. En dan die overheerlijke pindasoep..., tussen de middag een recept van Sandra's man die kok is. meteen het recept gevraagd en binnenkort even uitproberen.


het werkje was een schattig miniquiltje met vouwpatchwork dat Yvonne bedacht had-


later in de week kwam er een quilter bij ons winkelen en zij bracht deze prachtige quilttop  mee. Een patroon van Di Ford. Ik vind de kleuren zo mooi! Ze kocht het boek en de stoffen bij ons..


Een fan van het eerste uur, want zij ging ook al met de Quiltrondvaart mee en heeft zich opgegeven voor de Landgoed-Quiltdag 


Het begon allemaal met dit mandjesblok dat zij maakte naar aanleiding van de workshop die wij samen met de regiodames gaven op een regiodag in Alphen a/d Rijn. zo zie je waar een simpel mandje toe leidt....)-


de tuin rondom de quiltwinkel is helemaal in bloei aan het komen. We hebben ook wat nieuwe borden opgehangen om de route naar de winkel nog wat duidelijker te markeren-


Kan niet missen, de country quiltshop zit in dit houten gebouw; 


Zaterdag ging ik met pa en mijn (zeer grote) kinderen naar de lammetjesdag van Streekmuseum Vredegoed. Dat is de eerste dag van het nieuwe museumseizoen en er is dan veel te zien en te doen.
Deze boerderij is schapenfokkerij en streekmuseum tegelijk.
Leuk nieuws! Wij houden van 29 juni t/m 29 oktober een Quilttentoonstelling in dit museum 'Quiltshop Vlijtig Liesje & Vriendinnen' 
Zou je daar ook een quilt voor in willen leveren? neem dan even contact met ons op. 


Jong en oud genoten volop van alle jonge konijntjes...


De jonge cavia's die in een oude kinderwagen logeerden;





De kleine kuikentjes in de oude poppenwagen...)-


mijn dochter moest ze even knuffelen, ...ach


Ina kwam tussenvulling halen voor haar hondjesquilt de Scrappy Dogs. Deze quilt gaat naar een dierenartspraktijk in Oosterbeek, waar hij over de bank komt te liggen in een ruimte in de praktijk. helemaal op zijn plaats!


de Vlijtig Liesje Stoffenclub is een succes! Steeds meer quilters melden zich aan om maandelijks zo'n heerlijk pakje stoffen (8 x 8 fateights) in de brievenbus te ontvangen. de nieuwste stoffen, die mooi bij elkaar passen.

Fijne week allemaal!


1 opmerking:

  1. Precies een mooi verhaaltje voor de maandag met een kopje thee. Heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen